Sinds zondag ben ik de gelukkige eigenaar van mijn (inmiddels) vierde album; De Schat Van Salami!┬áHet is een fijn, stevig boek geworden. 46 Pagina’s dik, hardcover, volledig kleur. Na meer dan een jaar eraan te hebben gewerkt voelt het goed en ik ben er enorm trots op.

De vraag die ik mezelf de afgelopen tijd heb gesteld is: Wat nu? De Schat Van Salami was voor mij een enorm project, mijn eerste lange verhaal wat een hoop uitdaging betekende. Maar wat was het leuk om te doen.

Het boek is nu in ieder geval op de website van Syndikaat te bestellen voor slechts 16,95,-. De komende dagen haal ik de strip als webcomic van de website. Ik zette het online om voor mezelf een wekelijkse deadline te hebben. Nu het verhaal af is (en het toch lekkerder leest in boekvorm) ga ik het weg halen. Iedereen bedankt die heeft gereageerd en positief commentaar heeft gegeven!

Komend weekend signeer ik op de Stripdagen in Gorinchem. Ik ben op de Dag van de Literatuur in Rotterdam en eind Maart zit ik op de Kunststripbeurs in Utrecht. Op die laatste houd ik overigens ook een boekpresentatie met Mattt Baaij, die ook zijn nieuwe album heeft. Op alledrie de gelegenheden kun je het album bij me kopen en krijg je er natuurlijk een tekening in.

Ik zou heel graag een tweede deel maken. Dat hangt echter ook af van de verkoop van De Schat Van Salami. Een tweede deel zou overigens geen piratenstrip worden, ik laat Pim dan iets beleven in een ander genre. Ik heb al wat ideetjes in mijn hoofd. En wat ik tussendoor ga doen.. misschien wel weer verder met stukjes Rood Gras. Of een autobio-iets. Houd in ieder geval deze website in de gaten!

Stuur deze blog door:
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS